Vezetői hatékonyság tréningek

vezetokepzes-ikon

Integrált vezetőképző

A program ötvözi a GROW több mint 20 éves vezetésfejlesztési gyakorlatát, a nemzetközi leadership trendeket és szenior trénereink sokszínű tapasztalatát.
Tovább…
 

vezetokepzes-ikon

Coaching szemléletű vezetés

A résztvevő vezetők tudatosabban, a coaching szemléletét és eszköztárát használva inspirálják, ösztönözik munkatársaikat, hatékonyabban támogatják fejlődésüket.
Tovább…
 

vezetokepzes-ikon

Teljesítménymenedzsment

Elméletet és gyakorlati eszközöket adunk, melyek révén a vezető a munkatársak képességbeli és motivációs szintjét felismerve, tudatosan alakítja a teljesítményt.
Tovább…

 

vezetokepzes-ikon

Változásmenedzsment

’Grow Projects to Succeed’ (’GPS’) modell egy változásmenedzsment programokat támogató eszközrendszer, mely könnyen átültethető a vezetői gyakorlatba.
Tovább…
 

vezetokepzes-ikon

Empowerment – felhatalmazás

A felhatalmazó vezetők bizalmat alakítanak ki és hatékonyak. Eredményesek azáltal, hogy szabadságot adnak munkatársaiknak, bevonják őket, céljaik közössé válnak.
Tovább…

 

vezetokepzes-ikon

Történetalapú vezetőképző tréning (Shackleton)

A Shackleton expedíció valós helyzetein keresztül, gyakorlatokkal mutatjuk be a vezetés dilemmáit – eltérő vezetési stílusokat és a bennük rejlő lehetőségeket.
Tovább…
 

vezetokepzes-ikon

Virtuális csapatvezetés

A résztvevők képesek lesznek a tér- és időbeli távolságok ellenére összefogni a csapatot, kellő bizalmat tudnak építeni és eredményes csapatként fognak működni.
Tovább…