esettanulmány

Átfogó vezetőképzési program megvalósítása a CEU-val együttműködésben

Mi volt a fejlesztés célja?
A Közép-Európai Egyetem (CEU) szervezésében egy nagyvállalat technikai egységében folytatott átfogó képzési program részeként került sor a kétnapos vezetőképző program megvalósítására 2013. november eleje és 2014. január vége között. A képzésen tizenegy alkalommal, összesen 150 vezető vett részt 12-14 fős csoportokban.
A képzés célja a résztvevő vezetők vezetői készségeinek fejlesztése volt. Tematikája az igényeknek megfelelően magába foglalta a következőket: vezetői kompetenciák, vezetői modellek és stílusok; jövőkép, küldetés, célok kitűzése; érzelmi intelligencia, önismeret, motiváció; bizalomépítés; problémamegoldás és döntéshozatal; felhatalmazás és kezdeményezőkészség.

vezetoi_trening_grow11

 

Módszer:

  • Interaktív, a résztvevők bevonására épülő módszer, amely az érdeklődés fenntartása és a tanultak minél hatékonyabb elmélyítése érdekében a tanulási formák és eszközök széles skáláját alkalmazta, pl. önértékelő kérdőívek, kiscsoportos megbeszélések, esettanulmányok, videók, szerepjátékok, résztvevői prezentációk.

Eredmények:

  • Magas szintű résztvevői elégedettség
  • A képzés által tárgyalt területeken a résztvevők tudatosságának növekedése és készségeik fejlődése, ami várhatóan a teljesítményük javulását is eredményezi.

 

Kapcsolódó szolgáltatásaink